THE DEFINITIVE GUIDE TO میوه عسل

The Definitive Guide to میوه عسل

The Definitive Guide to میوه عسل

Blog Article

عسل ها بسیار متنوع در رنگ و طعم هستند. رنگ عسل می تواند از زرد کم رنگ تا قهوه ای تیره تغییر کند.

مقابله با زخم معده: تحقیقات نشان داده اند که عسل می تواند در تسریع فرآیند ترمیم زخم های معده مؤثر باشد و به عنوان یک درمان تکمیلی در کنار داروهای معمولی در درمان زخم معده مورد استفاده قرار گیرد.

[نیازمند منبع] فراورده‌های سالانهٔ عسل در جهان حداقل ۳۰۰٫۰۰۰ تن است.[نیازمند منبع]

درمان سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا با عسل

حقوق این سایت به شرکت آتیه کاوان توسعه روستایی (فروشگاه آنلاین روستایی) تعلق دارد.

سایر قندهای عسل عبارتند از: دی‌ ساکاریدهایی نظیر مالتوز، ساکروز، ایزومالتوز تورانوز، نیجروس، ملیبیوز، پانوز، مالتوتریوز و ملزیتوز. مقداری اولیگوساکارید نیز در عسل وجود دارند. عسل حاوی ۴ تا ۵ درصد فروکتواولیگوساکاریدها است که به عنوان عامل‌ های پروبیوتیک عمل می‌ کنند. آب دومین جزء مهم عسل است. اسیدهای آلی ۵۷/۰ درصد عسل را تشکیل داده و شامل اسید گلیکونیک می‌شوند که یکی از فرآورده‌های فرعی هضم آنزیمی گلوکز است.

بیشتر ما می‌دانیم که ایجاد سرطان یک فرآیند چند مرحله‌ای و چند عاملی است و نمی‌تواند برای آن یک علت واحد تعریف کرد بعضی از این عوامل عبارتند از وضعیت ایمنی پایین، عفونت مزمن، التهاب مزمن، چاقی و البته سبک زندگی و رژیم click here غذایی

آنتی اکسیدان ها: عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنولیک ها و فلاونوئیدها است که از آسیب های اکسیدی بدن محافظت می کنند.

مضرات ناشی از آلرژی زمانی اتفاق می‌افتد که فرد به عسل خام به خاطر وجود گرده گل در آن حساسیت دارد، آلرژی به عسل خام معمولا با علائم چون تنگی نفس، سرگیجه، حالت تهوع، ورم کردن زبان و… همراه خواهد بود که در صورت مشاهده‌ هر کدام از این علائم بهتر است، مصرف عسل را قطع و در صورت تشدید علائم به پزشک مراجعه کنید.

عسل‌های دارای منبع گیاهی متفاوت دارای رنگ و طعم متفاوت بوده و به مقادیر نه زیاد متفاوت، حاوی قندها (ساکاروز، لوولوز، دکستروز، مالتوز و غیره) و حاوی اسیدها، پروتئین‌ها، پیک مان‌ها، مواد معطر و خوشبوکننده و هم چنین املاح (نظیر سدیم، گوگرد، منیزیوم، فسفر، کلر، پتاسیم، سیلیکا و غیره) آنزیم‌ها (مانند دیاستاز، گلوکز اکسیداز، کاتالاز، فسفاتاز و انورتاز) و همچنین حاوی ویتامین‌ها (پرودوکسین، فولیک اسید) و غیره می‌باشند.

نکته مهم: عسل به عنوان یک ماده طبیعی می‌تواند در کنار سایر روش‌های درمان برای معده مفید واقع شود.

[۳۴] شواهدی مبنی بر استفاده از عسل در سایر درمان‌های زخم از کیفیت پایینی برخوردار است و نمی‌توان نتیجه‌گیری محکم و مطمئنی در این رابطه گرفت.[۳۵][۳۶] شواهدی از استفاده از محصولات مبتنی بر عسل برای درمان زخم‌های استاز وریدی یا ناخن فرورفته پا وجود ندارد.[۳۷][۳۸] چندین محصول عسل برای استفاده درمانی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان زخم‌ها و سوختگی‌های جزئی تأیید شده‌اند.[۳۹]

روزانه چه مقدار آب بنوشیم تا سالم باشیم؟ (نکات علمی درباره مصرف روزانه آب)

مواد گیاهی و عطری: عسل ممکن است مواد گیاهی مختلف و عطری از گل ها و گیاهان مختلف را به خود بگیرد، که به تفاوت در طعم و عطر عسل منجر می شود.

Report this page